advies- & organisatiebureau voor uitjes in Arnhem voor de zakelijke en particuliere markt

Astrid uit Arnhem faciliteert, coördineert en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en teamuitjes. Zij biedt de gelegenheid om in een informele en ongedwongen sfeer contacten op te doen en samen ervaringen te delen. Veelal in kleine groepen want bij kleinschaligheid is er de ruimte voor ontmoeting en verbinding. In contact met anderen ontdek je nieuwe inzichten en doe je nieuwe inspiratie op. De ander leert jou soms anders kijken. Dat is zo krachtig en zo mooi, die andere ontdekking, beleving en vooral samen.

NIEUW: Ontmoeten met Aandacht. Een prachtig aanbod i.s.m. andere lokale ZPP-ers, voor ondernemers en particulieren. Juist in deze lockdown: in verbinding en beweging!

Een 1-op-1 live en online aanbod vol met oppeppers, leuke (nieuwe) contacten, fijne energie en inspiratie. Vind jij het fijn om andere mensen te ontmoeten, iets nieuws te ontdekken of te leren, bekijk snel deze link: Ontmoeten met Aandacht.

Samen er op uit, samen ondernemen en ervaren!
Astrid uit Arnhem staat voor persoonlijk contact en Arnhem als uitvalsbasis.

Wil je – ook in deze tijd – een bijeenkomst, (team)uitje of workshop in Arnhem of omgeving organiseren, vraag Astrid uit Arnhem vrijblijvend eens voor advies en/of de mogelijkheden.