Initiatieven

Ik help mensen graag om in beweging te komen om o.a. andere gesprekken te hebben, andere inzichten te krijgen. Dit doe ik onder andere door netwerkwandelingen en teamuitjes te organiseren en faciliteren en ook via het PowerWalken. Maar ook middels verschillende initiatieven. Ik zeg wel vaker “aan ideeën geen gebrek” en hoe fijn is het als je samen enthousiast bent over bepaalde ideeën, zoals bijvoorbeeld de Kunstkaarten met Aandacht of de Boostwandelingen.
Ik ben er nl. van overtuigd dat in beweging zijn, andere mensen ontmoeten, het persoonlijke en aandacht voor elkaar, heerlijk buiten zijn, fijne energie, inspiratie en gesprekken oplevert.

Kunstkaarten met aandacht

Een initiatief samen met Sandra Kraan. Kunstkaarten met Aandacht.
10 kunstkaarten van 5 kunstenaars: met aandacht gemaakt en om met aandacht te versturen. Kunstenaars in deze serie: Monique Claes, Trudy Koning, Sandra Kraan, Pauline Ran en Ilja van Seters

Met een deel van de opbrengst verrassen wij mensen in de regio Arnhem die om wat voor reden dan ook oprechte aandacht verdienen. We gaan persoonlijk bij ze langs met ambachtelijke koekjes van Y-Boutique uit Velp. Wil je iemand voordragen die aandacht verdient? Laat het gerust weten.

Kosten: 1 set van 10 kaarten € 15  – 2 sets € 22,50  (leuk om ook cadeau te geven 😊)
Bestellen: stuur een mailtje met het gewenste aantal kaartensets, je adresgegevens en je telefoonnummer en of je wilt betalen via tikkie of factuur.  

Kunstkaarten met aandacht
Miras cover

MIRAS

Een initiatief samen met Miranda Leijser. Bij MirAs staan inspiratie, passie, verbinding en samenwerken centraal.

MirAs is een inspiratiemagazine met verhalen van met name zelfstandige ondernemers in de regio die met passie vertellen wat ze doen. Van een leuke workshop tot een cadeausuggestie.

Tips voor een bijzondere activiteit of locatie om een keer lekker te gaan borrelen/eten of te netwerken en verschillende ondernemers van fotograaf tot loopbaancoach.

Wil je een exemplaar ontvangen of zelf graag op diverse plekken in Arnhem en omgeving laten zien waar jouw expertise ligt en jouw passie / activiteit / workshop delen met anderen? 
Neem gerust contact op.

Ontmoeten met aandacht

Ontmoeten met Aandacht. Een prachtig aanbod i.s.m. andere lokale ZPP-ers uit mijn netwerk. Voor zowel ondernemers als particulieren. Een 1-op-1 live en/of online aanbod vol met oppeppers, leuke (nieuwe) contacten, fijne energie en inspiratie. Van een sessie met een wandelcoach tot een akasha reading, van deelname aan een schrijfcafé tot een websitegesprek en van een gesprek met ‘een-niet-pure-financiële-man tot een kop koffie met een ondernemerscoach.

Vind jij het fijn om andere mensen te ontmoeten, iets nieuws te ontdekken of te leren, te sparren met anderen, mooie inzichten op te doen? Laat het mij weten, dan vertel ik je er graag meer over of stuur ik je meer informatie.

Ontmoeten met aandacht
Boostwandelingen

Boostwandelingen

In samenwerking met Annemijn Beekman, Inge van Bolhuis en Talia van Essen.
Eerst heerlijk een stukje wandelen (ca. 15 min) op weg naar een fijne pauzeplek waar een interactieve sessie (ca. 45 min)  zal plaatsvinden met een bepaald thema, bijvoorbeeld geluk, voeding, balansoefeningen, mindful-opdrachten. Na afloop van de sessie drinken we wat en is er tijd om desgewenst wat ervaringen uit te wisselen. Vervolgens wandelen we weer terug naar de startlocatie. In 2 uur tijd echt even aandacht voor iets anders; andere mensen, andere oefeningen, andere inzichten.. en ongetwijfeld ook herkenning. En dat alles heerlijk buiten!

Ook een keer een boostwandeling meemaken en zelf ervaren, ontdekken en beleven wat dit met jou doet ? Neem telefonisch of via de mail contact op en ik stuur je vrijblijvend meer info.

Sociëteit Arnhem West

Initiatief samen met Ruud Willems en Vincent van Bruggen
Organisatie van diverse activiteiten en bijeenkomsten voor ondernemers en ondernemende (bijvoorbeeld vrijwilligers) mensen uit Lombok, Heijenoord en Hoogstede-Klingelbeek. Ben je ondernemer in Arnhem West, of een ondernemende buurtbewoner?

Wil je andere ondernemende personen uit je eigen straat en je eigen wijk ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op de open koffie in de wijk. (Bijna) iedere dinsdagochtend van 8:30 tot 10:00 uur (laatste dinsdag van de maand ’s middags om 15:00 uur). Meer weten ? Bel/mail gerust even.

Societeit Arnhem West
Meer dan netwerken

Meer dan netwerken

Een initiatief samen met  Mirjam Wittenberg (Meer voor elkaar)
‘Meer dan netwerken’ is een interactieve, speelse en creatieve manier van netwerken, die deelnemers de mogelijkheid biedt om echt verbinding met elkaar te maken. Via bijvoorbeeld een zakelijke kletspot, kwartet, ganzenbord of memory ontstaat er in een open sfeer een razendsnelle kennismaking die diepgaander is dan een borrelpraatje. Deelnemers delen makkelijk ervaringen met elkaar en hoe beter zij elkaar kennen, hoe meer ze voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuwsgierig geworden naar dit soort activiteiten gericht op het versterken van de relatie tussen professionals/teamleden? Neem gerust contact op.

Meer info en contact

Neem voor bovenstaande initiatieven telefonisch contact op of stuur een mailtje (contactformulier)