Zichtbaar zijn in Arnhem en omgeving

MirAs is een magazine met verhalen van ondernemers, leuke activiteiten en bijzondere locaties in de regio Arnhem. Je kunt MirAs ook volgen op Facebook.  

Met het inspiratiemagazine willen wij mensen inspireren met mooie verhalen van met name zelfstandige ondernemers die met passie vertellen over wat ze doen.

Een divers aanbod met verschillende thema’s van ondernemers in de regio. Van een leuke workshop tot een cadeausuggestie. Tips voor een bijzondere activiteit of locatie voor om een keer lekker te gaan borrelen/eten of te netwerken en verschillende ondernemers van fotograaf tot loopbaancoach.

MIRAS

De volgende editie van MirAs ligt eind april / begin mei bij alle buurtcentra en in diverse wachtkamers en praktijkruimtes (o.a. huisarts, kapper, fysiotherapie) in Arnhem en directe omgeving.

MirAs is een initiatief van Miranda en Astrid en bij MirAs staan inspiratie, passie, verbinding en samenwerken centraal.

Wil je graag op diverse plekken in Arnhem en omgeving laten zien waar jouw expertise ligt en jouw passie / activiteit / workshop delen met anderen? Neem dan eens vrijblijvend contact op.