Hoezo netwerken & workshops?

Meer dan netwerken

Voor mij zit de kern in het netwerken in het mensen met elkaar in contact brengen, de diepgang van gesprekken en wat voor elkaar kunnen betekenen. Bij workshops vind ik het boeiend en interessant iets nieuws te leren en ervaren en ook zeker van elkaar gezien de kleinschalige opzet.

Regelmatig krijg ik van mensen terug dat ik “van nature een goede” netwerker en inspirator ben en echt iemand die mensen kan enthousiasmeren.  Natuurlijk vind ik dat fijn om te vernemen.

Astrid uit Arnhem faciliteert ontmoetingen en workshops. Gastvrouw zijn en de organisator van een aantrekkelijk programma dat laagdrempelig is, wel diepgang kent en waarbij de persoon en verbinding centraal staat. Zorgen voor een geschikt en afwisselend aanbod van workshops en (interactieve) presentaties, bijeenkomsten die gegeven worden door specialisten die met passie kennis en kunde overdragen.

Voor ondernemende personen, ZZP-ers, gelijkgestemde mensen, organisaties en teams die openstaan voor inspiratie, diepgang, ontspanning, plezier, genieten en “andere gesprekken”. Personen die “natuurlijk” willen netwerken EN dit willen ervaren en beleven.

Het aanbod is heel divers en voor meerdere doelen geschikt, van teamontwikkeling tot persoonlijke ontwikkeling en van kennismaking tot diepgang. Bijzondere activiteiten; enkele voorbeelden: actief naar buiten, kookworkshop, imagestyling, theatersport, leefstijl en vitaliteit, enneagram, kernwaarden, voeding, kleur en kracht. Hoe en wat ? Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem ook eens een kijkje bij de site van LoopbaanLink waarvoor Astrid uit Arnhem de workshop organizer is.