Wie is Astrid uit Arnhem?

Ik organiseer met plezier en passie inspirerende ontmoetingen voor anderen, zowel de zakelijke markt als de particuliere markt, voor een dag, een weekend of langer. Net waar de behoefte ligt. Altijd is er ruimte voor beweging, ontdekking en beleving.

Aan de hand van de 1e letters van mijn naam zijn dit de diensten/activiteiten van Astrid uit Arnhem:

A : Advies en organisatie van activiteiten in Arnhem en omgeving
S : Stadswandelingen en samen ondernemen
T : Teamuitjes en teambuilding; voor de fun maar ook met diepgang
R : Regelen en verzorgen van diverse workshops
I : Initiatieven en inspiratie
D : Delen en doen; onder het mom “niets plannen is niets doen” en ervaar het eens.

Na de HAVO, MTRO en NHTV heb ik regelmatig in het buitenland gewerkt als standplaatshostess, skilerares, reisleidster, gids en o.a. excursiebegeleider. Tevens heb ik bij diverse touroperators op kantoor gewerkt en in Nederland bedrijfs-, team- en familie-uitjes begeleid.

In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf CityMates opgericht, waarbij ik veel shortbreaks, citytrips, stadswandelingen en dagjes uit organiseerde en begeleidde voor de doelgroep singles/alleengaanden. Hierbij stond ontmoeten en samen iets ondernemen voorop.

Tevens heb ik mijn kennis in de reisbranche ingezet en help ik mensen met het uitzoeken en samenstellen van hun vakantie, volledig of gedeeltelijk verzorgd.

In 2019 is CityMates overgegaan in Astrid uit Arnhem aangezien ik veelal in en rondom Arnhem werkzaam ben.

In coronatijd nu lastig en niet uitvoerbaar, maar ik blijf creatief en ondernemen met het PowerWalken, Ontmoeten met Aandacht en de Kunstkaarten met Aandacht.

Ik verheug mij er enorm op om weer regelmatig rondleidingen op Sportcentrum Papendal en in Arnhem (stadswandelingen/walking-dinners) te verzorgen. En weer aan de slag te gaan met het  organiseren, coördineren en faciliteren van netwerkbijeenkomsten, workshops en teamuitjes. De afwisseling van verschillende activiteiten, groepen en mensen, daar geniet ik van.