Wie is Astrid uit Arnhem?

Astrid uit Arnhem, komt van van mijn naam, Astrid Feijen en ik kom uit Arnhem. Ik organiseer met plezier en passie inspirerende ontmoetingen voor anderen, zowel de zakelijke markt als de particuliere markt waarbij er altijd ruimte is voor beweging, ontdekking en beleving.

Astrid Feijen

Aan de hand van de 1e letters van mijn naam zijn dit de diensten/activiteiten van Astrid uit Arnhem:

A : Activiteiten in Arnhem en omgeving
S : Stadswandelingen en samen ondernemen
T : Teamuitjes en teambuilding
R : Regelen
 I : Inspireren
D : Delen en doen

 

Na de HAVO, MTRO en NHTV heb ik veel in het buitenland gewerkt als standplaatshostess, skilerares, reisleidster, gids en o.a. excursiebegeleider. Tevens heb ik in Nederland voor een aantal touroperators op kantoor gewerkt en veel bedrijfs-, team- en familie-uitjes begeleid.

In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf CityMates opgericht, waarbij ik veel shortbreaks, citytrips, stadswandelingen en dagjes uit organiseerde en begeleidde voor de doelgroep singles/alleengaanden. Hierbij stond ontmoeten en samen iets ondernemen voorop.

In 2019 is CityMates overgegaan in Astrid uit Arnhem aangezien ik veelal in en rondom Arnhem werkzaam ben. Zo geef ik rondleidingen op Sportcentrum Papendal en verzorg ik met passie en plezier de stadswandelingen en teamuitjes, zoals een fietstocht, steptour of walking-dinner in Arnhem.

Het organiseren, coördineren en faciliteren van met name kleinschalige netwerkbijeenkomsten, workshops en teamuitjes, daar word ik blij van. In beweging zijn en de afwisseling van verschillende activiteiten, groepen en mensen, daar geniet ik van.

Ik ga graag een keer (of vaker) samen met jou aan de wandel om er meer over te vertellen. Wat mag ik voor jou organiseren?