Reizen en organiseren; mijn lust en mijn leven. Gelukkig gaan ze goed samen. Continue zelf op reis zijn is onmogelijk dus organiseer ik met plezier en passie inspirerende ontmoetingen voor anderen. Events én reizen; voor een dag, een weekend of langer. Net waar de behoefte ligt. Zowel individuele reizen als reizen in een groep. Altijd is er ruimte voor avontuur en ontdekking, beleving en iets doen.

null

Wie ben ik ?
Na mijn middelbare schooltijd heb ik toeristische opleidingen gevolgd en ben veel en vaak in het buitenland aan het werk geweest als standplaatshostess, skilerares, reisleidster, gids en o.a. excursiebegeleider. Bovendien heb ik bij diverse touroperators op kantoor gewerkt en veel evenementen en activiteiten begeleid als bedrijfs-/team-/familie-uitjes. Ik heb hierdoor veel ervaring met verschillenden doelgroepen en facetten binnen de reisbranche opgedaan.

Inmiddels ben ik ReisAmbassadeur van Your Travel, geef ik regelmatig rondleidingen in Arnhem en ben ik een van de gidsen voor Sportcentrum Papendal. Daarnaast organiseer ik netwerkbijeenkomsten en teamuitjes. Wat dat betreft behoorlijk divers, maar de afwisseling van verschillende activiteiten, groepen en mensen, daar geniet ik van.

Ik geniet ervan om mensen het naar de zin te maken, om mensen de gelegenheid te geven om in een informele en ongedwongen sfeer contacten op te doen en samen ervaringen te delen. Veelal in kleine groepen, want het mooie van kleinschaligheid is de ruimte voor ontmoeting en verbinding. In contact met anderen ontdek je nieuwe inzichten en doe je nieuwe inspiratie op. De ander leert jou anders kijken simpelweg omdat deze door een andere bril kijkt. Dat is zo krachtig en vind ik zo mooi, die andere ontdekking, beleving en vooral samen iets doen.

Menu