PowerWalken

PowerWalken, heerlijk buiten in beweging, intensief en afwisselend met balans- en krachtoefeningen.

PowerWalken, goed voor je lijf én geest en gezellig met elkaar sporten. Wil je met veel plezier in beweging zijn? Meer energie krijgen en fitter worden? Een stap zetten naar een gezonder leven? Dan is POWERWALKEN echt iets voor jou!

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie.

Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

En juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. We gaan er minder op uit, waardoor je misschien minder beweegt. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven. Ik doe er alles aan om mooie Coronaproof lessen te verzorgen. Bij mij kun je veilig aansluiten!

Waarom?

In beweging zijn is belangrijk!  om ons lichaam goed te laten werken is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden. Met PowerWalken doe je dat allemaal en dat op een laagdrempelige manier.</p?

Ieder loopt op zijn of haar eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en wat een heel mooi pluspunt is, we zijn buiten in beweging. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. En geschikt voor iedere leeftijd!

NB: i.v.m. de huidige maatregelen is buitensporten met 2 personen excl. instructeur toegestaan.

De voordelen van PowerWalken:
– omdat je varieert in snelheid, verbetert je conditie snel
– omdat je actief wandelt waarbij je  ook je armen intensief beweegt, verbetert je houding
– omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, onderhoud je je spiermassa
– samen bewegen motiveert
– goed voor je sociale contacten
– een gezonder en fitter leven!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Inhoud les: Warming-Up, PowerWalken afgewisseld met krachtoefeningen (of balans- en mobiliteitsoefeningen) en Cooling Down

Kosten:
– proefles in overleg (gratis)
– losse les € 9,00
– strippenkaart van 10 lessen € 80,00 (20 weken geldig)

Lesdagen en tijden:
– elke dinsdag 09.00-10.00 uur en elke vrijdag  14.00-15.00 uur. Start locatie: ingang Koepelgevangenis, Wilhelminastraat 16 (Lombok)
– zaterdagochtend 09.00-10.00 uur in de even weken (2 à 3 x per maand). Start locatie: parkeerplaats Mariëndaal (kant Oosterbeek, t.h.v. spoortunneltje)

Overige dagen en tijden op maat i.v.m. corona.

NB: PowerWalk voor bedrijven, familie en vrienden op aanvraag

Aanmelden
Aanmelden kan door mij te bellen/mailen of via het invullen van het aanmeldformulier.

Bronvermelding: PowerWalk Club