Op reis in en vanuit Arnhem – letterlijk en figuurlijk

Sabbatical in ArnhemSabbitical voor een dag

Voor ondernemers en ondernemende personen die soms even “stil willen staan” bij waar ze staan qua werkzame leven organiseert Astrid uit Arnhem in samenwerking met Riekje Tjallingii – de Energieke leerkracht – een aantal keer per jaar een Sabbatical voor een dag

Wil jij bewust vormgeven aan jouw (werkzame) leven? Stappen zetten die goed passen bij jou en jouw werkplek of onderneming? Wil jij een investering doen in jezelf? In tijd, aandacht en geld?

Gegarandeerd ga je naar huis met een fris hoofd, met nieuwe energie en ideeën waar je vleugels van krijgt en een paar mooie contacten om je te ondersteunen met het uitvoeren van je ideeën.

Bekijk hier meer informatie (PDF).

 

Reiscafe Arnhem

Een van de “reisactiviteiten” die Astrid uit Arnhem ook aanbiedt is jou of meerdere personen meenemen in  “De Wereld van Verschil”. Mensen verschillen van elkaar, de één is direct enthousiast, de ander juist afwachtend.
Welke stijl past bij jou? 

Mapstell – een krachtige en prachtige methode die vele mooie inzichten oplevert.

Lijkt het jou wat om jezelf op de kaart te zetten ? 

Bel/mail gerust en ik vertel je er graag meer over.

 

Rode draad in het werkzame leven van Astrid uit Arnhem is toch wel het reizen. 

Reiscafé staat voor vele “reizen” – in ieder geval ontmoetingsmomenten – meegenomen worden in “een andere wereld” – nieuwe ervaringen opdoen…
T.z.t. volgt er meer over een nieuw initiatief van Reiscafé.

Wil je letterlijk op reis en heb je nog geen idee waar naar toe of juist wel ? Met mijn netwerk en ervaring denk ik graag vrijblijvend mee over jouw/jullie reisplannen. Aarzel niet om mij hiervoor eens te benaderen – weekendje weg in Nederland, Europa of juist een verre reis of enkel en alleen autohuur. Het kan allemaal. Dus ook voor reisadvies kun je bij Astrid uit Arnhem terecht.