Stadswandelingen Arnhem

Met een stadswandeling van Astrid uit Arnhem ben je verzekerd van leuke weetjes en verhalen die horen bij de specifieke gebouwen, de geschiedenis, de bijzondere straten en personen van Arnhem. Bovendien kom je op plekken waar je normaal niet zo snel zou komen.

Persoonlijk

Interactief

Volledig ontzorgd

Wil je een leuk en inspirerend uitje organiseren, maar heb je niet veel tijd of ideeën? Laat het dan aan Astrid uit Arnhem over! Ik regel alles en zorg dat jullie een super leuke tijd in Arnhem hebben.

John Frost brug

Waarom?

Natuurlijk kun je zelf of met een app/geprinte versie van een stadswandeling Arnhem verkennen, maar dat is minder persoonlijk. Het persoonlijke contact en het echt ontmoeten en de interactie met de groep, dat is volgens mij wel degelijk een toegevoegde waarde.  Je kunt met of via Astrid uit Arnhem, de Gelderse hoofdstad, op verschillende manieren verkennen. 

Van stadswandeling tot koffie/een lunchwandeling, een borreluurtje, kroegentocht of een walking dinner, een bedrijfsbezoek, rondleiding of een kijkje achter de schermen bij bijzondere organisaties, een fietstocht door Arnhem en omgeving of een keuze maken tussen een of meerdere  workshops.

Een combinatie van genoemde activiteiten is natuurlijk ook mogelijk. Bovendien kun je kiezen uit verschillende locaties en wandelingen. In de stad, juist in de natuur of een combinatie van stad en park, een pauze tussendoor of een programma op maat. Ik help jou/jullie graag op weg met een passend voorstel. Laat je verrassen!

Voor wie?

Voor iedereen: jong, oud, families, collega’s, teams, vriendenclubs, kennissen, verenigingen, organisaties, bedrijven, scholen, jaarclubs. Tsja voor wie eigenlijk niet?!

 

Voordelen Stadswandelingen Arnhem

Een wandeling die aansluit bij de wensen van de groep/gezelschap

Op elk gewenste tijd (in overleg)

Alle dagen van de week te boeken

Meedenken voor de invulling van de hele dag

Tips voor horecagelegenheden om te starten, eindigen of te pauzeren

Op maat en voor elk budget!

Ook voor kleine groepen

Stadswandeling

Praktische informatie

De duur, start- en eindpunt van een wandeling is in overleg.
De “oriëntatie-wandeling” is al vanaf 30 min. te boeken!

Kosten

Vanaf € 70,00 per groep (maximaal 10 personen, 1,5 uur)
Vanaf € 10,00 per persoon (betreft “oriëntatiewandeling Arnhem”, 45 minuten)

Meer info/boeken

Neem telefonisch contact op of stuur een mailtje