Plan eens een inspirerende bijeenkomst met collega’s

Bij Astrid uit Arnhem kunnen organisaties en teams terecht die openstaan voor inspiratie, ontspanning, plezier, genieten en “andere gesprekken”. Zowel het “eenvoudige” teamuitje alsmede het organiseren en faciliteren van een uitje/bijeenkomst met meer diepgang. 

Veel tijd van de week breng je vaak door met collega’s. Een fijne werksfeer is natuurlijk prettig voor iedereen. Niet voor niets dat er allerlei teambuildings-
activiteiten en teamuitjes zijn; de een “wat oppervlakkiger” dan de ander.  Kies eens voor het bewuste teamuitje met een mix van inspanning en ontspanning en indien gewenst op een andere locatie dan de eigen werkomgeving. Astrid uit Arnhem verzorgt graag een passende workshop dag/dagdeel waarbij de individu in zijn/haar eigen kracht blijft en waarbij het team en de organisatie de waarde hiervan ervaren en kunnen benutten.

Mensen en mogelijkheden verbinden en teams en personen die je niet (goed) kent in beweging krijgen middels persoonlijke aandacht en nieuwsgierigheid. Flexibel zijn, snel kunnen schakelen, inlevingsvermogen en enthousiasme dat is bij Astrid uit Arnhem zeker van toepassing.

Astrid uit Arnhem werkt samen met professionals en put uit haar eigen netwerk van specialisten op diverse terreinen. Van teamontwikkeling tot persoonlijke ontwikkeling en van kennismaking tot diepgang, waarbij het bijvoorbeeld kan gaan over loopbaanontwikkeling, vitaliteit & werkgeluk.

Op zoek naar een inspirerende bijeenkomst waarbij er ruimte is voor verdieping maar ook ontspanning? Vraag Astrid uit Arnhem gerust naar de mogelijkheden en een programma op maat.

Zakelijke workshop